De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Overzicht fietsers- en voetgangerstoegangen provinciehuis

Infrastructuurwerken rond het Provinciehuis

Op maandag 20 augustus 2018 gingen, onder de coördinatie van het Agentschap Wegen en Verkeer, de infrastructuurwerken van start voor de herinrichting van het kruispunt van de grote ring (R71) met de Koning Boudewijnlaan/de Universiteitslaan en van het kruispunt van de Universiteitslaan met de Trichterheideweg/Via Media. Hierdoor kunnen de toegangen tot de terreinen van het Provinciehuis voor voetgangers en fietsers tijdelijk verstoord zijn. Op deze pagina vind je de laatste stand van zaken van de werken.

Opgelet!

Voetgangers en fietsers op het fietspad aan de Universiteitslaan kunnen vanaf vrijdag 23 november 2018 het terrein van het Provinciehuis enkel nog betreden via de fietserstoegang (aan het fietspad, tussen de bushalte en de afslag naar de Via Media).

Afhankelijk van de werkzaamheden zal er de eerstvolgende maand regelmatig gewisseld worden tussen de 2 poortjes. Let dus goed op!

Het fietspad langs de Gouverneur Verwilghensingel is tijdelijk volledig buiten gebruik, maar er is een omleiding voor fietsers voorzien.